Priser i: 
På svenska In English

Villkor & info 

Försäljning
Värmepumptillbehör.se drivs av Inneklimat Göteborg AB. Vi säljer till både företag och privatpersoner i Sverige samt privatpersoner i de flesta europeiska länder. 

Godkännande av villkor
Kundens beställning innebär godkännande av villkoren på denna sida. 

Priser 
Samtliga priser anges som standard i SEK inklusive mervärdesskatt (moms). Det finns också möjlighet att ändra inställningarna så att priserna visas i Euro eller att visa priserna exkl. moms. 

Betalning
Betalning kan ske på följande sätt: 

1. Faktura, delbetalning, betala direkt eller kortbetalning (privatpersoner och företag i Sverige)
Vi erbjuder faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning utan tillkommande avgifter.
Klarnas användarvillkor.

2. Kortbetalning (privatpersoner utanför Sverige)
Klarnas användarvillkor.

Frakt
Leveranser sker med paket med unikt kollinummer med DHL, Schenker eller Postnord till ombud/utlämningsställe. Filter och ev. andra varor med vikt under 100 g. skickas per brev.
Vissa varor med skrymmande mått kan komma att kosta mer än vikttabellerna nedan visar eftersom fraktbolagen tar ut extra avgifter av oss. Fraktkostnaden ändras dock aldrig efter att du genomfört ordern.
Fraktavgift inom Sverige tillkommer i kassan enligt nedan.

Max.vikt Kostnad
0,1 kg     35 kr (brev)
0,5 kg    50 kr
1 kg       120 kr
5 kg       150 kr
10 kg      190 kr
15 kg      250 kr 
25 kg      350 kr 
50 kg     490 kr 
+50 kg   990 kr

Fraktavgift för leverans till Danmark och Finland tillkommer i kassan enligt nedan.  

Max.vikt Kostnad
0,1 kg              50 SEK
0,5 kg              100 SEK 
3 kg                200 SEK
10 kg               500 SEK
20 kg               1000 SEK
40 kg               1500 SEK

Fraktavgift för leverans till övriga Europa tillkommer i kassan enligt nedan.  

Max.vikt Kostnad
0,5 kg      150 SEK
2 kg         500 SEK
5 kg         1000 SEK
10 kg       2000 SEK
40 kg       30000 SEK

OBS! Vid kampanj med gratis frakt gäller detta endast till adresser i Sverige. Om ordern innehåller både varor med gratis frakt och varor som det debiteras frakt för enligt ordinarie tariff så beräknas fraktkostnaden enligt orderns totala vikt. Vill du ha gratis frakt måste du alltså lägga en separat order som bara innehåller artiklar med gratis frakt.

Ej uthämtade leveranser
För outlösta beställningar som går i retur till oss återbetalas/krediteras ordersumman med avdrag för 300 kr som täcker frakt- och hanteringskostnader för ursprungsfrakten och returfrakten. Är ordervärdet mindre än 300 kr görs ingen återbetalning alls.

Leveranstid

Samtliga produkter finns normalt för omgående leverans. Om varan inte finns för omgående leverans nämns detta på respektive produktsida. 

Leverans till adresser i Sverige sker normalt inom 1-4 vardagar. Leveranser till adresser i övriga EU och Norge sker normalt inom 7 dagar. Om en vara ej finns för leverans vid ordertillfället meddelar vi leveranstid för den snarast.

Garanti och reklamation
Inneklimat Göteborg AB lämnar 1 års garanti på samtliga produkter förutom förbrukningsartiklar (filter).
Garantin innebär att vi åtar oss att kostnads- och fraktfritt ersätta felaktig produkt helt eller delvis (med reservdelar). Ersättning för arbetskostnad, resor eller andra kringkostnader ingår ej i garantin. Garantin gäller under förutsättning att produkten använts till det är avsedd för och att den inte modifierats.

Vid reklamation på produkter som har bristande funktion krävs i bland att kunden som reklamerar också returnerar produkten (på vår bekostnad) för att vi ska kunna kontrollera den. Detta ska göras inom 10 dagar från att kunden erhållit ny vara. Om det vid sådan kontroll visar sig att produkten är felfri, eller om retur uteblir, blir kunden som reklamerat produkten ersättningsskyldig för dels den nya produkten och dels fraktkostnader som uppstått i samband med reklamationen. Vi uppmanar dig därför att själv göra så noggranna kontroller som möjligt innan eventuell reklamation.

Orderbekräftelsen som du får via e-post är även ditt kvitto och garantibevis.

Vid eventuell reklamation, skicka e-post till oss och beskriv felet så utförligt som möjligt. För att vi ska kunna hantera din reklamation krävs också att du lämnar uppgifter om ordernummer samt kontaktuppgifter i form av namn, telefonnummer dagtid och e-postadress.

Information om ångerrätt (gäller endast i Sverige)
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Varan ska returneras i oskadat skick, med manualer och ev. andra medföljande dokument och i samma förpackning(ar). Tänk på att märka returen eller bifoga dokument som tydligt visar vilken order det handlar om. Vi förbehåller oss rätten att göra prisdrag (d.v.s. att inte betala tillbaka hela beloppet) om varan använts på ett sådant sätt att vi inte kan få fullt betalt för den eller om originalförpackning eller dokument (t. ex. manual) saknas.

Returadress:
Inneklimat Göteborg AB
Spetsbergsgatan 6, källarplan gavel
414 66 Göteborg

Alternativt, om det är en brevförsändelse:
Inneklimat Göteborg AB
Box 4017
400 40 Göteborg

Integritetsriktlinjer
Vi värnar våra kunders integritet och följer gällande lagstiftning på området. För att kunna bistå i framtida kundtjänstärenden och följa bokföringslagen sparas följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, efternamn, företagsnamn, E-postadress, organisationsnummer, momsregistreringsnummer, postadress, postnummer, ort, land, telefonnummer.

Beställningar: IP-adress, E-postadress, organisationsnummer, momsregistreringsnummer, postadress, företagsnamn, förnamn, efternamn, leveransadress, postnummer, ort, land, telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter genom att kontakta personuppgiftsansvarig på personuppgifter@varmepumptillbehor.se.

Vi kommer aldrig att sälja personuppgifter till tredje part. Däremot vidarebefordras uppgifter som är nödvändiga för att kunna behandla och leverera beställningar. Exempel på detta är att personuppgifter vidarebefordras till logistikföretag som vi ger i uppdrag att utföra leveranser till våra kunder, liksom till företag som erbjuder betalningslösningar för butiken.

Reservation

Inneklimat Göteborg AB förebehåller sig rätten att ändra i ovanstående villkor, dock ej aldrig på sådant sätt att det strider mot gällande lag.