Priser i: 
På svenska In English

Om Värmepumptillbehör.se 

Värmepumptillbehör.se drivs av Inneklimat Göteborg AB, som också är återförsäljare och installatör av Toshiba och Panasonic luftvärmepumpar i Göteborg med omnejd. Nätbutiken öppnade i mars 2012 och har i dag hjälpt fler än 7000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Slovenien, Australien, Brasilien och USA att hitta reservdelar, installationsmaterial och tillbehör till sina värmepumpar. 

Jag som driver företaget heter Jarmo Nyman och har jobbat med försäljning av värmepumpar sedan 2002. Under denna tid har jag lärt mig att det finns stora kvalitetsskillnader på tillbehör och installationsmaterial för luftvärmepumpar.

Här på Värmepumptillbehör.se har jag samlat produkter till luftvärmepumpar som jag själv använder vid installationer och som man verkligen kan ha nytta av. Mina personliga favoriter är dräneringstråg och fjärrstyrning för luftvärmepumpar.

För den som vill göra enklare reparationer finns dessutom ett sortiment av originalreservdelar till Panasonic och Sanyo.

Företagsuppgifter
Adress: Inneklimat Göteborg AB
Box 4017
400 40 Göteborg

OBS! Vi har ingen fysisk butik som man kan handla i. Det är den här webbutiken som gäller. 

Tel. 031-788 45 60
E-post: Använd kontaktformuläret

Org. nr. 559092-9708
Momsreg nr/VAT-nr: SE559092970801
Godkänd för F-skatt
Ansvarsförsäkrat företag
Kylcertifierat företag, cert. nr. 1795