Priser i: 
På svenska In English
Fjärrstyrning av värmepump, fördelar
Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen. Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram.

En annan fördel som man får med fjärrstyrningen är möjligheten att få SMS till mobiltelefonen om temperaturen inomhus skulle falla, t.ex. om det skulle inträffa något fel med värmepumpen. Likaså kan man få SMS om huset skulle drabbas av strömavbrott. Genom dessa larm som skickas av fjärrstyrningen kan man snabbare sätta in de åtgärder som behövs för att huset inte ska ta skada. 

SMS-954, specialdesignad för Panasonic
Till ägare av Panasonic luftvärmepumpar, erbjuder vi SMS-954 som designats speciellt för de funktioner som finns i Panasonic värmepumpar. Med SMS-954 får du full kontroll och du kan göra i princip alla inställningar som du gör med den vanliga fjärrkontrollen.

Två universalmodeller
Vi erbjuder två olika modeller för fjärrstyrning av luftvärmepumpar. Gemensamt för dem är att de är så kallade universalmodeller som fungerar med flera olika fabrikat.

Nevica GARD är en lite enklare modell som styrs med korta SMS (t.ex. *01*). GARD kan programmeras med sex olika kommandon vilket täcker in de flesta behov. Men framför allt är Nevica GARD extremt prisvärd, lätt att använda och kompatibel med alla på marknaden förekommande fabrikat och modeller (förutom de senaste modellerna från Daikin).

AirPatrol lämpar sig för den mer kräsne användaren och användaren mängder med möjligheter till fjärrstyrning via app för smartphone eller via sms.