Priser i: 
På svenska In English

Fjärrstyrning av värmepump, fördelar
Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen. Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram.

En annan fördel som man får med fjärrstyrningen är möjligheten att få SMS till mobiltelefonen om temperaturen inomhus skulle falla, t.ex. om det skulle inträffa något fel med värmepumpen. Likaså kan man få SMS om huset skulle drabbas av strömavbrott. Genom dessa larm som skickas av fjärrstyrningen kan man snabbare sätta in de åtgärder som behövs för att huset inte ska ta skada.

SMS-954, specialdesignad för Panasonic
Till ägare av Panasonic luftvärmepumpar, erbjuder vi SMS-954 som designats av svenska experter speciellt för de funktioner som finns i Panasonic värmepumpar. Med SMS-954 får du full kontroll och du kan göra i princip alla inställningar som du gör med den vanliga fjärrkontrollen.

Broadlink, passar alla fabrikat
Vi erbjuder även universalfjärrstyrningen RM PRO-E från Broadlink som fungerar i hop med alla luftvärmepumpar. RM PRO-E kräver tillgång till trådlös internetanslutning där luftvärmepumpen finns. 

Fjärrstyrningar över GSM-nätet (SMS)

Fjärrstyrning över Internet (WiFi)