Priser i: 
På svenska In English

Fjärrstyrning av värmepump, fördelar
Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen. Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram.

En annan fördel som man får med fjärrstyrningen är möjligheten att få SMS till mobiltelefonen om temperaturen inomhus skulle falla, t.ex. om det skulle inträffa något fel med värmepumpen. Likaså kan man få SMS om huset skulle drabbas av strömavbrott. Genom dessa larm som skickas av fjärrstyrningen kan man snabbare sätta in de åtgärder som behövs för att huset inte ska ta skada.

SMS-954, specialdesignad för Panasonic
Till ägare av Panasonic luftvärmepumpar, erbjuder vi SMS-954 som designats av svenska experter speciellt för de funktioner som finns i Panasonic värmepumpar. Med SMS-954 får du full kontroll och du kan göra i princip alla inställningar som du gör med den vanliga fjärrkontrollen.

Universalmodell som passar många fabrikat
Vi erbjuder även universalfjärrstyrningen AirPatrol som ger användaren mängder med möjligheter till fjärrstyrning via app för smartphone eller via sms. 

Nyhet: Fjärrstyrning för Mitsubishi Electric, Panasonic, Toshiba och Scanvarm 
Nu finns också nya Scanvarm Link i vårt sortiment. Link är kompatibel med flera olika fabrikat och har precis som SMS-954 utvecklats av ett svenskt bolag som är experter på SMS-kommunikation.

Fjärrstyrning över Internet (WiFi)