Priser i: 
På svenska In English

Vanliga frågor 

Varifrån kommer produkterna?
Samtliga produkter kommer från stora distributörer och är noggrannt prövade av branschfolk. I dagsläget har vi åtta olika leverantörer. 

Hur betalar jag?
Du kan välja mellan Klarna faktura, delbetalning, kortbetalning och betalning via Internetbank. 

Jag gillar inte att köpa på nätet. Går det lika bra att ringa och beställa?
Vi använder endast den senaste och säkraste tekniken i vår nätbutik, men vill du ändå beställa över telefon så går det givetvis lika bra! Tänk dock på att vi inte har möjlighet att leverera mot kortbetalning på telefonbeställningar utan de måste betalas antingen i förskott till vårt bankgironummer eller mot Klarna faktura.

Hur sker leveransen?
Privatpersoner: Samtliga beställningar skickas med spårbart kolli-ID till antingen Schenkers, Postens eller DHL:s utlämningsservice. När paketet kommit fram blir du aviserad via SMS eller e-post så att du kan hämta ut det. Tänk på att du måste ange mobiltelefonnummer och e-postadress för att aviseringen ska fungera.
Företag: Leverans direkt till den leveransadress du uppgav vid beställningen eller, vid skrymmande storlek, till närmaste utlämningsställe.

Jag bor i Göteborg, kan jag inte hämta min order istället?
Vill du spara fraktavgiften så går det bra att hämta på vårt lager/kontor, men detta gäller endast de produkter som finns på vårt eget lager. Se lagerstatus för respektive artikel. 
OBS! Eftersom vi också är ute och jobbar måste du alltid boka en tid för att hämta din order. Vi uppskattar också om du gör beställningen i webbutiken eftersom vi inte har möjlighet att ta betalt på plats.

Hur lång är leveranstiden?
Samtliga varor finns normalt i lager och levereras inom 3 dagar. Skulle en produkt vara tillfälligt slutsåld, så omnämns det tillsammans med uppskattad leveranstid på respektive produktsida. Du kan i detta fall beställa varan med den leveranstid som anges.

Vad betyder märkningen "RoHS" som står på förpackningen till fläktmotorn som jag köpte av er?
RoHS, eller RoHS-direktivet, är ett EU-direktiv som förbjuder användningen av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektriska produkter. Märkningen på förpackningen innebär att produkten uppfyller kraven för direktivet. Läs mer om RoHS-direktivet här

Fick du inte svar på din fråga?
Skicka ett mail via kontaktformuläret eller ring oss på 031-788 45 60 så hjälper vi dig.